Wednesday, January 12, 2011

EPISOD III : 25 Perkara Pelik Tentang Akiss Ferrero,

ok sambung tugas tahun lepas.

16. RADHI OAG. pernah obsessed gila nak mati kat dia, sampai aku suruh sepupu aku panggil aku Radhi. rambut takyah citer ah, memang semua nak sama lah kan. masa zaman MIRC ASL PLS di #kampung, aku guna nick Awek_Radhi. aku pernah ada no hp dia masa kt poly dulu, ada sekali dia balas msg, aku jadi sewel, aku padam semua msg dlm inbox, kecuali msg dia! mmg fanatik sampai ke hati, paham tak ayat FANATIK SAMPAI KE HATI? tahu apa jadi masa aku baca paper yang dia dah kawen? hahaha. rahsia. kalau berani tanyalah kat formspring. ;p

17. CAKAP LAJU. kadang-kadang orang tak paham. "huhh..apa dia?" dan suruh repeat balik. cheryl samad tu saingan aku tuh tahu? haha.

18. PELAKON. aku boleh switch mood dengan 'tetibe'. kejap tadi ko tgk aku menangis, seminit kemudian ko boleh nampak aku gelak. bakat berlakon terpendam namanya tu.

19. JUNK FOOD & FAST FOOD FREAK. jajan, cikedis, eskem (paling suka!), burger dan DONAT!! . ok dah. lapar.

20. NING BAIZURA. bukan nak mengaku dia sedara aku. tapi aku boleh tiru suara dia. ini fakta ok walaupun bibir kami tak sama.

21. BLUR + CLUMSY. kelam kabut. pelupa. never proper. ;p

22. ANAK AYAM. pernah bela anak ayam kaler putih comel nak mati. sampai besar aku aku panggil dia anak ayam. masa kecik bawak tdo dalam rumah ok?

23. ALAM DAN MANUSIA. akibat kagum dengan gambarajah kitaran hidup rama-rama. aku berusaha carik kepompong, lepastu letak dalam botol coca-cola 1.5 liter, siap dengan daun dan bunga dan mengharapkan dpt menonton kitaran hidup makhluk itu secara live.

24. ALAM DAN MANUSIA II. kesinambungan no.23, kau pernah dengar kitaran hidup seekor katak? ok korang paham-paham je la. sama je cerita dengan no.23. EEWWWWW!

25. SUKAR BANGUN PAGI. OH! ini bukan sifat pelik. ini sifat malas tataw bila nak berubah padahal umur dah 27 sepatutnya dah kawen. sekian.

akhirnya siap sudah 25 perkara pelik tentang Akiss Fererro yang anda perlu tahu. makasih lah kpd cik adik cek mek molek Liyana Lunia kerana bg tugas mencabar ini. mihihihi.

ini fakta pelik pasal Akiss Ferrero je ye, jgn mintak senarai pasal soal Balqis Abdullah punya soal hati, perasaan, keluarga, teman lelaki, teman wanita. kang kena buat protection entri pula ;p

baca juga :

EPISOD 1 : 25 perkara pelik tentang Akiss Fererro .
EPISOD II : 25 perkara pelik tentang Akiss Fererro.

ok bai!

4 comments:

da00zrunaholic said...

pohon laparrrr.....

akiss ferrero. said...

ada..keseimpangggggnyaaaaa..haha.

bagus. sama kan? ;p

Liyana Lunia. said...

hahahaha punya lah lama T_______T ok tapi *claps claps* berjaya habiskan phewitt

akiss ferrero. said...

hahaha akhirnya finally! maseh, lenkali tag lg ;p