Friday, January 7, 2011

GSC Alamanda 3D & Transformers 3.

siapa sudah pergi GSC Maxx di Berjaya Times Square? best kan?? seat best, hall besaat, sounds system terbaik. dulu masa still iMax tapenah pegi pun. kira pertama kali aku 2 minggu lepas berTron 3D. no review pasal bz. nak tgk review dan gambar lihat di blog Tian Chad diSINI.

ok selasa lepas kan ada g gsc alamanda, masa nk masuk ada nampak 2 lane, 1 lane 3D, 1 yg biasa-biasa punya. masa tu tak berapa nk alert, blur pasal apa ntah. ngeh. malam td Ket baru bkak cerita. haha.ok rupa2nya since 23hb Disember 2010, dah ada 1 hall 3D! weee! pasni xyah pening p jejauh kalau nk ber3D.

so td browse movie apakah yg bagus dinonton secara 3D. (eh btw aku tak tgk the tourist lagi sbb dah janji nk tgk minggu depan, padahal mak aku dah tgk sabtu lepas! argh!! ) ok paling dekat pun Green Hornet & Yogi Bear. ngeh.

ah tapi yang pasti, apahal lambat sangat movie robot-robot sayam ni nak kuar?


ok bai!

2 comments:

Tian Chad @ 永遇乐 said...

Harlo, thanks for sharing ya =D

akiss ferrero. said...

hi, u r most welcome, baru nk inform yu tadi :)