Thursday, January 6, 2011

Kebodohan Blogger.

tengok, kau buka aib orang, sekarang semorang dah nampak aib kau. tak perlu jadi obefiend no.2 ok? kau kecoh orang pakai tudung melaram, tapi kau letak gambar perempuan separuh bogel dalam entri2 kau yang lepas. tak payah tgk entri lah, header kau, dah tunjuk apa dalam kepala otak kau.

kau kata itu entri sarcastic, kau kata orang tak paham apa itu sarcastic. wth! kalau entri itu bertujuan sarcastic, tak perlu mention nama dan letak gambar kot?? BODOH.

tengok apa hasilnya bila kau buka aib orang? seronok? nyenyak tidur? kau pernah dengar perkataan 'dosa berganda? tu duit iklan kerana trafik kau melonjak tu, kau ada heran ke halal ke tidak? oh ya la kan, LU PA DA HERAN KAN?

oh btw, this is what we called sarcastic. sebab aku tak LINK blog kau. geli plak aku tgk entri2 ko semua nk komplen pasal orang? get a life bro!

sekian.

ok bai!

*sori dah delete url dia kat Twitter. tak payah dilayan sebenarnya. biar dia menyalak sorang2. mmg ramai orang yang 'pandai cakap', gebang lebih, hobi mereka judge orang, carik kesalahan orang. tapi buat tidak. duhh

10 comments:

. m i s s a v e r a g e . said...

sabar ye cik kis.
memang manusia banyak ragam.

saya_arief said...

sabar..
;D

akiss ferrero. said...

wohh dah sabar la ni, sbb tu tak tulis link dia?

*jgn baca dgn tone marah2 ek. tone ilep sudeh ;p

AIN MUSTAZA said...

PSIKO LEBEY ORG MCM NI.
huhuh

Heidi Shafiq said...

sape beb? aku x taw pun..

MATAHARI said...

i wonder, why people like to judge the writer's personality than his writings.

akiss ferrero. said...

heidi shafiq. xtahu lg bagus. die bukan pemes pun. pemes sbb aibkan org. lol.

Leen ^___^ said...

Sape beb? share link .. nak jugak aku tahu hihih.

anOOan said...

agree with matahari. hurm...could u please gv us some answer.

Anonymous said...

hahahaha. kau pun sama 2x5.