Thursday, February 3, 2011

KLDay Bersama Kim Kardashian ;p

brunch saya, lebih kurang 4.00pm, 1 Februari 2011.
muka tebbydear macam kena tonyoh-tonyoh.
kunyah tebbydear sambil camwhore, sambil bising kacau driver 'weh bestnya hari ni ada matahari, amek gambar cpat, tgkkkk, putih!!!'
"ket, cepat ketttt amek gambar, besttt ni, ada matahariiiii!!" annoying kan perangai kacau org tgh fokus drive? ok dah cukup.
balalalalalqis!
hampir beli. cuma kerana bunga di bahu kiri itu membuat aku macam nak angkat-angkat bahu macam fei mao. *angkat-angkat bahu*
pukul 7.00 malam. masih tak makan apa selain sekut tebbydear. kenyang tgk kasut baru?
oh lupa! ini la perempuan yg bajet kim kardashian dalam soping kompleks pakai spek mata ite. siyes, aku jalan jauh-jauh dari dia.
habiskan masa di living cabin.
=8)
ta-daaaaaa! saya dah jumpa apa yang saya mahu! Shie aku dah jumpa di sini! baru igt nak g Kajang, makasih ya ;p
hai donak ikang! *dalam hati sakit teramat bila diberitahu zinger crunch dah abis*
tengok, makan hati sampai nak makan lengan sendiri. dah la tgh PMS. angin satu badan, demam lagi. tekak gatal lagi... ;(
eh tibe je muncul interview kim kardashian.
spek di dahi dan di mata!

ok dah tgk green hornet. scene aku suka ya, masa mula2 mereka nak jadi gengster, pasang lagu lagu ini di dalam kereta mereka yg hebak! woohh!

*buat muka gengster*
mmg gengster. tiap-tiap tahun spek gua patah. apa ada hal??

ok bai!

6 comments:

jackieKOH said...

haha..mne kim kardashian???..hoho

apa tu "eh tibe je muncul interview kim kardashian."????

Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

akiss ferrero. said...

haha. tu ha yg yg pki spek tuuu

"eh tibe je muncul interview kim kardashian."????


adalah merujuk kpd lelaki berbaju purple ;)

Anonymous said...

lelaki sapa ? abg zack ker ? hehe
~mr. ammmmmarosu~

akiss ferrero. said...

abg zack? mr ammmmmarosu? tak paham laaa

Kap said...

mengejutkan!!
jay chin chou boleh berlakon rupanya.
harap Syamsul Yusof dapat belajar sesuatu :)

akiss ferrero. said...

ya ya ya. boleh tahan buken? ;)
syamsul yusof?