Thursday, February 24, 2011

nah marah ke tatut dengan kisah seram shah alam?

aku kan ekceli kan, lately kan, ada ramai kan, orang suka buat aku marah tahu.

bukan marah sikit-sikit, tapi banyaaaaak, sampai menggigil tangan. tahap menggigil tangan, maknanya aku akan bertindak mencampak barang suka hati, sepak something, selalunya sepak pintu toilet sebelum masuk toilet. sepak pintu lif sebelum masuk lif. paling teruk, aku pernah pecahkan bf aku punye cermin kere....ok, too much information.

kalau takde barang utk dijadikan mangsa marah, aku akan start mula rasa nak pukul orang yg dimarahi. tumbuk pastu jerit "kau pahal skrg!??"

bukan rasa, mmg buat dah pun.

tanya kakak aku kalau dulu bergaduh siapa yang start menangis dulu?

gengster kan i? ;p

yeah, kan korang dah tahu my darkside. tapi baca balik ayat di atas, marah yang banyaaaaaak. kalau marah sikit-sikit seperti merajuk, aku lebih suka diam je, tak bercakap dengan orang yang di marahi.

so kalau dengan akiss, diam maknanya marah. bukan diam maknanya setuju. haha

tapi tadi aku adalah tengah marah kan, tapi tak jadi nak marah. tetibe tukar takut berdiri bulu tengkuk. ekceli dari semalam aku dah layan cerita hantu kat shah alam itu di SINI. pastu aku ni punya perasaan ingin tahu ni kan, aku pergi lah add fb Tengku Sue, sbb dia ada full cerita, siap disertakan gambar note-note dia.

boleh pulak main zoom-zoom kan gambar kan? skrg i dah seram. menyesalinye puwn taw! fuuhhhh fuhh!

ok lepastu nak buat-buat lupa gambar tadi, i berbuat rajin dengan kemas workplace. well, bos plak takde kuar meeting kan, inilah masanya makan gaji buta. well, orang kerajaan kan?


magnet nama jalan. gile kewl!

adik aku kata macam sakai sbb letak sticker. ngeh.

buat-buat lupa gambar hantu dengan me-reblogging di tumblr. pastu jumpa gambar ni. bestnye! sweetnye! dah la megan fox! dah la dengan suami, dah la pergi disneyland!

hilang terus amarah. let go balqis. let go. ;p

ok bai!

* entri 3 in 1 ehh ;p.

4 comments:

Syakir Rahman said...

akiss...suke gmbr2 ko...ala2 vintage...

akiss ferrero. said...

hihi. thanks. aku mmg suka vintage ;)

nadia- said...

weh..kate nak belikan aku lampu disco mini tuh...!?mane!?

akiss ferrero. said...

fanaaa..ni ha ade ni kat meja aku, meh meh ;p