Wednesday, February 2, 2011

Notis Amaran Kebizian.

ammmagaaah. saya sangat bz. rumah tak terurus. meja opis tak terurus. diri tak terurus. esok nak raya pun i keje derr. ok, gua punya 30 days punya challenge pun dah tunggang langgang hari nya. nak update aktiviti 2-3 minggu lepas pun ntah bilanya ya. nak upload gambar kat fb setiap akitiviti? pergh...yg sempat hanya tukar profile pic sahaja. gambar penang pun baru nak publish hari ini. yer, yang cerita tahun lepas tu? baru skrg nk upload? haha.

eh nak tahu tak, dalam kebizian ini, tarikh dan hari pun aku lupa, eh hari ni 19? 18? eh 24hb? haa?? dah 1hb Februari??

ok bai!

2 comments:

Syima Syaz said...

skrg 25hb feb...hari gaji!hehe

akiss ferrero. said...

hahaha. yang tu pasti ingat! ;)