Sunday, February 27, 2011

p to the d!

sambungan kisah perpindahan dan ketam masak cili api bersinar-sinar. kul 5 petang bertolak terus dari putrajaya.

.



oh plaster luka di siku tu adalah ditampal kerana tercedera masa sdg mandi-manda dalam swimming malam minggu itu. pedih, tp tahan je sbb dah lama tak terjun swimming pool. kami menetap di sini (dua bilik berasingan lelaki dan wanita) siyes bilik cantik. kak Kak Jue kan?? hihi ter-sama pula ;p

1st time naik beca kat melaka. haha. padahal sy ni dah la org melaka? mula-mula budak tu pasang lagu Spring - Sampainya Hatimu. terus aku komplen, dik, tamau lah tangkap lentok naik beca. ada cd lain?

terus dia tukar cd, Linkin Park - Minutes to Midnight. fuhh teruja gila sbb hafal semua lagu! ok boleh tgk di SINI, kalau nak tgk akiss kembang-kambang hidung, bak kata adik aku. macam Cikgu Shida. wtf. hahaha. sy ulang, di SINI.

eh lagi satu, tak jumpa pun shah rukh khan?

ok bai!

*gambar model cover majalah mangga yg penggambarannya sampai jam 4 pagi akan di upload later. tunggu kami jumpa abang photographer tiut kami tu. peace ;p

6 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

besttnyaaa=)

applemasam said...

melaka ! :))

akiss ferrero. said...

SyAfaWaNi ♥‿♥ hihi besssssst ;p

applemasam, yeay melaka!

akiss ferrero. said...

SyAfaWaNi ♥‿♥ hihi besssssst ;p

applemasam, yeay melaka!

mamamarissa said...

a'ah best...tapi pose atas katil sampai terselak tue pun best...lariiiiiii!!!!!

akiss ferrero. said...

wah wah! perasan ek kain terselak! hah kamu, jgn larik! hahaha