Tuesday, March 1, 2011

Cik Akiss dan Inner Skirt PUTERI by Izawati Ahmad ;)


Cik Akiss memakai IN 2. Material : Chiffon.
Cik Akiss memakai IN 1. Material : Chiffon. Polka Dots!!

lebih sopan kan bila pakai skinny jeans dengan inner skirt ini? at least tidak kenampakan lah kamu punya ' kaki unta' di depan atau lurah dendam di belakang apabila mengenakan t-shirt pendek dengan low cut jeans. ;)

dan paling saya tersuka dengan inner skirt ini, ia dapat menutupi peha saya yang macam Rihanna tu. ehem.

ok ini model sebenar pose. yang di atas model 'sebelum' kurang tinggi. hihihi.


ada pelbagai corak lagi taw!


curi dari entri kak iza.

ok, mau kelihatan sopan dan comel (kipas diri sendiri) seperti saya, mari lah SMS ON INNER SKIRT ke 019-7833004. ok tak. jangan nak ON-ON sangat. kamu sms sahaja ke Kak Izawati saya ni, 019-7833004.

dan. sila add PUSAT KECANTIKAN PUTERI yang terletak di Segamat. fuyoo dekat dengan uitm Hanis Zalikha beb! dan selalu juga buat promosi utk student uitm segamat. wah seronok lah kamu-kamu.

di sini kan, macam-macam ada! tak caya tengok SINI. bukan sahaja inner skirt, pakaian wanita, shawl, pelbagai tudung, skirt hana tajima pun ada! selain itu PUSAT KECANTIKAN PUTERI pun ada menawarkan kamu wanita-wanita cantik utk jadi lebih cantik, yakni sauna, facial, manicure pedicure. hah! apa lagi, jom jadi lawa dan ADD!

dan, read her blog too! aku suka cara dia berpikir. dan buat aku berpikir dari sudut lain. dan dia terel btul sbb 'sedar' yang aku suka kaler cekelet, selain pink. dan of kos pokodots! ;)

ok bai!

*thanks Kak Atet tlg amek gambar. lepas ni leh ganti profession aku. tettttt! ;p

6 comments:

izawati ahmad said...

muah muah muah kat akiss 18 ribu ratus kali ah!

akiss ferrero. said...

huw huw huw! ;p

tyka chou said...

looks nice on you la! siyesly! :)

akiss ferrero. said...

tihihihi. yeke, temkiu. suka taw inner skirt ni, comel dan selesa ;)

nrulazman said...

i never into skirt (mini) thingy, but akiss look GREAT (extra cun) lah wearing this. SERIOUS!

akiss ferrero. said...

alamak alamak malew la kitewwww hahahha *gedik*

nrul, awk sure extra cun jugak kalau pakai ini. try la ;)