Tuesday, March 1, 2011

Day 1 - Post 1 Confession/Secret.

ok #confession, hari ini hari kelima aku minum teh tarik dari kafe ofis aku. i donno why. nak kata abang tukang tarik teh kat kafe tu hensem giler hidung mancung, tak jugak. cuma muka dia macam Shuib Siti Sarah.

padahal perut aku ni mana tahan teh tarik? mesti memulas-mulas lepas minum. tapi elok juga taw, seminggu minum teh tarik disertai sakit perut, hujung minggu siap muntah-muntah lagi akibat pms, aku turun berat sebanyak 1.5kg lagi.

inilah rahsia penurunan berat badan aku.

*sebab tu malam tadi makan besar kat mekdi sbb bila orang bising 'asal makin kerempeng?'. maka aku jadi risau orang pikir aku sakit, hihi.

ok bai!

*ok sesiapa yang dah join cabaran ini dan update entri cabaran ini sila tinggalkan link. thank you for joining ;)

6 comments:

FarhahNur said...

Oh hie, salam.
Coincidence betul. i jupe ur blog masa nak complete my Day 2 nye challenge masa google pic td. But the task is different than yours..huhu..n guess wat, my stomach 'hates' teh tarik as well but i just love them. Like i said, sgt coincidence..By the way..salam perkenalan :)

Kap said...

keluar McD, berat badan bertambah lima enam kilo, tanpa syak lagi ;)

tyka chou said...

wow! bgsnyee! tyka da mkn mcm2 da...still ade prob nk membuang2 neh.,,,adehh

akiss ferrero. said...

hai farhahnur, what a coincidence! sama pula perut sensitif teh tarik tp sdap pulak kan. btw i dah tgk task yg yu buat, same mcm kis buat dulu ;p

http://akissferrero.blogspot.com/2011/01/30-things-in-30-days-challenge.html


incik kap, balik mekdi joging, jgn naik kereta! haha

tyka chou, yeke? try la teh tarik. ataupun vitagen collagen tu. atau nestle bliss, sgt membantu ;p

Sharinginfoz said...

oo tidak, tak boleh ambil teh tarik, nanti mudah muntah

akiss ferrero. said...

hi encik Sharinginfoz, huhu. sama sbnrnye, tp lately ni boleh terima. lepas ketagih! haha.. ;)