Wednesday, March 9, 2011

Hai Cupi! Katy Perry Tiru Akiss Ke Tiru Ramlah Ramlah Ke?

ok ini entri utk adik aku ye, hai Cupi!

the same ray ban ye!

and same red&black kipas yaww!

ehem profile pic fb skrg ehem!

skrg siapa tiru siapa? aku start dulu pakai ray ban dan kipas merah kan? seb baik kasut aku je biru, bukan rambut. jangan nak kata 'dunia dah gila' sangat. Chester punye spek tak sama pun ngan ko? ;p

tp die ni mmg suke org malaysia kot, masa california dreams tour die pakai BAJU INI, tak ke macam Ramlah Ram masa menjuarai Muzik-Muzik 1988 dengan lagunya Kau Kunci Cintaku Dalam Hatimu?

ok btw tenkiyu kerana kol aku tadi dan bg idea bernas utk melayan Buffalo Soldiers di kala aku tgh 'stoned' juge. minggu depan kena balik jugak, sebab ada belon DORAEMON!

ok bai!

*pic credit to TUMBLR!!!
*readers, jgn stop update cabaran 30 ya, akiss sdg bertungkus lumus habiskan antibiotic ni, dah nak sihat dah ni. sikit lagi. ;p

3 comments:

Dinda Iva said...

http://missivasaionji.blogspot.com/2011/03/day-5-band-you-are-dying-to-see-live.html

hari ke 5..lewat jugaklah...huhuhu

Heidi Shafiq said...

dtg melake kenapa x roger guwe? hehe..

akiss ferrero. said...

thanks dinda iva!

heidi, u should follow my twitter ;)