Thursday, March 10, 2011

kenyataan jadi mimpi jadi kenyataan.

ok aku jarang ingat ape aku mimpi. tp mimpi malam tadi betul-betul macam kenyataan.

satu.
aku mimpi naik kerete dengan Fanadya. sembang-sembang. takde ape yg pelik, kecuali kat bawah kaki aku ni (dalam kereta seat sebelah pemandu) ada satu sejadah. aku baru nak bukak mulut "fana...kenapa seja...." baru nak abiskan perkataan sejadah tetibe sejadah tu macam makin lame makin membesar, meninggi dan bergerak-gerak. tak menggelabah aku? masa tgh gelabah tu lah si Fana cakap, Kis, dalam tu ada hantu tu Kis!

hah! sampai bawak ke mimpi. sbb last week aku lunch date ngan Fana cerita pasal hantu sampai terlajak ke jam 3 ptg. ;p

fana, pasni jgn nak citer-citer hantu lagi ngan aku ok? ;B

dua.
hai encik ahmad azali rustam! heeh...

ok, ni kawan se-kolej akak aku ekceli. well, i kan suka berkawan. kawan kakak aku, kawan aku gak. kawan adik aku, kawan aku gak ;p

ok camni, kitorang baru bertuit. u follow me, i follow u. so ada satu tuit die aku ternampak tulis perkataan "memang hidung mancung". so buat tatahu je, bukan mention aku pun, sibuk je stalk ;p

pastu tido. pastu dalam tido tu mimpi, aku naik kereta encik ahmad azali rustam, duduk seat sebelah pemandu. haih asyik mimpi naik kereta orang je? haha. ok dalam kereta tu, aku duduk aku mengadap die, tak mengadap jalan di depan pun. (ini mimpi je k?) aku pandang hidung dia "a ah laaa, memang mancung! memang mancung!!"

pastu tetiba aku tercampak keluar dari kereta, tetiba ada kak Ana Raffali ajak lepak sembang tepi longkang?

tak paham? aku laaaagi tak paham!

so lepas lepak dengan Ana Raffali, terjaga dari tidur.

pastu yang buat aku hampir tersembur lunch aku ke monitor pc aku adalah kerana bila online fb esok nye, nampak encik ahmad azali rustam ni change profile picture dia kat fb SEJIBIK macam dalam mimpi aku.


yyyeah. sejibik! terus kecoh tuit kat die. "ini cobaan ke betul-betul ni??"

tersangatlah deja-vu nye puwwwwn!

ok bai!

*ini kisah minggu lepas. hari ni baru ada kesempatan. ok abe li, ite dah update belog ite. sile ace skrg. hahahhai. (cukup gedik?) hahaha. ok mintak izin amek gambar ye, peace ;p

3 comments:

nadia- said...

aku xbesalah...ko yang start cite dlu...huhuuuuuu

nqr said...

hai ahmad azali rustam!i single lagik :P

akiss ferrero. said...

fana, nnti kite cite lg. hahaha

cik nqr. ehem. nnti kite kim salam ye. ahahahah