Friday, March 4, 2011

Minah Rempit!

oh men, sy byk nak belog ni. tatahu nk start mana dulu. ok sblm tu,

hi geng uitm segamat! *wave* dah dapat ke inner skirt by Izawati Ahmad kite tu? hihi, kalau tak dapat kan lagi, petang ni ade lagi taw, ingat, gerai no.7, sila tulis di dahi. oops!

ok proceed. malam tadi 'pergilah mam' kat kajang, mana lg kalo tak hj.samuri tu. sbb dari tahun lepas dah janji ngan Yap Kwan Seng, tak jadi-jadi.


gayah, muthu, kewunggulan.

ket "vroom..vroommm". akiss "haip haippp!!"

lepas tu Aket dan Akiss berebut nak naik moto duduk sopan ala-ala gadis kampung gitu. kesian Kwan kena blur kan muka sbb takut dikenali. padahal aku dah tulis nama dia awal-awal? haha.


kendian pilih pin comel berjam-jam. pilih macam nak pilih pasangan hidup punyalah lama dan konpius. eh apakah punya perumpamaan ni?

eh chop, sy mmg reti bawak moto, sejak form 1. tak caye tanye geng jahat aku masa lepak after school. siap aku bawak dua orang penumpang di belakang ok, gile rempit. pastu tereksiden sondol basikal bf kawan sampai bf kawan terbang like superman yaww. lepas tu tobat tak bawak dah.

ok bai.

*pergilah mam : pergi makan. hannani kamal yang ajar.

2 comments:

wath said...

aku ade pin google tu. sangaaaaaaaat cute! stp kali aku pkai je mesti org wat muke cemburu bute sbb diorg takde

:D

akiss ferrero. said...

hahaha mmg comel. tahniah sbb kite berdua ade ;p