Wednesday, March 16, 2011

tadi kitewww date dengan boipghen kitewww heehhh!

tadi kiteww g lunch date dengan boipren kitewww...

teka lewww siapewww!

tadaaaa! tekejut keww?

encem kan boipren kitewww ni!

senyuman menusuk kalbu kiteww jewww awwww...

kaki pun lajuww jewww macam nak kayuh beskal!

cubaan buat muncung itik.

ngaaa!

cis! penat lah bercakap menggunakan bahasa gEWwdiQ ni! heeh. ok tadi time lunch farrah kol kitewww..eh..tak leh stop plak sindrom gedik ni. ok tadi farrah kol, baru sihat dari MC seminggu dia ni. alang-alang dia nak balik umah dengan baby dia, so aku pun ikut. gila lama tak jumpa sejak malam tahun baru! dah besat dah adik Akif Rifqi ni?

ok farrah. get well soon. ni bila ni nak sambut ulangtahun kite ni? yeah. 25.02.2011 genap dah 4 tahun kije gomen. tapi tak sempat pun nak update kat sini. haha.

tadi pun tak sempat nak diskusi bila nak makan-makan sempena ulang tahun sebab banyak isu nak diskusi. ko bayangkan 2 bulan setengah punya isu kau nak bincangkan dalam masa sejam? ;p

tapi siyes beb. aku rasa pelik lah main ngan baby ni. macam tak caye, hah, anak Farrah? haha. pantasnya masa berlalu. heeh. Akif ilep je ngan i. maybe dah terbiasa dengar suara aku semenjak dalam perut lagi. ;D.

alah tgk? kiteww dah muleww rinduww ngan bf kitewww tuuu ;p

ok bai!

3 comments:

nqr said...

somellll!!!pakai baju moneky lak tu (aku pnggil baju yg mcm tu baju monkey) heheheh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aduhh geramnya tgk bebi nih..peluk cium skit! mwahh3!

akiss ferrero. said...

qistina, kih kih comel je baju monkey. utk dewasa ade tak? hahahah

syafawani, hhhii.. nah nah...cium ciket ;p