Tuesday, April 12, 2011

demam brandon boyd.

jaw dropping. selama 5 minit 30 saat.


tekan play. maceh.



ok balqis, kau dah boleh tutup mulut kau skrg. ok! ini antara projek terbaru abang brandon boyd kite. rujuk SINI dan SINI. kusyuk taw aku dgr die explain pasal mural dia. pasal 'we are an island'. fuhh.

dan paling tersuka ekceli pada minit 0:17 - 0:18. *pingsan 2 saat*

ok bai.

*cadangnye, nak tukar nama kat fb. ehem.






9 comments:

Aishah Rahman said...

I love Brandon Boyd. Super hot!!!

akiss ferrero. said...

meeeeeeeeeee too! fuuh!

amElyn said...

ouh goshh, i love him damn much!!
*drooling*

Aishah Rahman said...

when will he ever come to Msia again??

syakey said...

yg dalam gambar tu dr side tepi mcm johnny depp. HAHA

oke,dia ni kejap nampak macho kejap macam xbape nak macho.

;D

akiss ferrero. said...

amElyn, hahahah me me me too!

Aishah Rahman, lets pray

syakey , btul3. mmg mcm abg joni. ehem. die macho ok . selalu macho. hahahaha

Syima Syaz said...

huhu.... my ex-bf....!!
eh sampai skrg masih bf tapi angkat je...
apa2 product dari incubus, mesti beli! love incubus and brandon boyd

Aishah Rahman said...

bf angkat?? Haha.. Thats funny.

apezology said...

patot tibe2 rase nk bukak blog.rupe2nye ade org tulis entri pasal aku.thanks (^0^)