Tuesday, May 3, 2011

aku abang rozie tiger!

sabtuday, kami ke seremban rumah makcik dan kebetulan beday si Mirul Lambung. petang lepas layan hindustan dengan mereka baru balik Sheh Elem.

saje je sbb nak show-off cardigan komik ini. ;p



breakfast like a king! nasik lemak + sotong masak lemak cili api kat hentian Nilai. siyes sedap ok. first time aku makan masa ini.

kfc pun di-minangkabau-kan? hebak ah org nogori! bahaha!

beday boy the Mirul Lambung. #ehsamalah pesen baju dengan Mail Lambung (rujuk gambar bawah) *ko takyah nak kangkang sangat lah kan Akiss Tiger*

FAKrulyeahjozan!

Akiss Tiger dengan adik Mirul Lambung sedang lepak lek lu sap kok lu selepas kenduri kek beday dan lepas gaduh sesama sepupu sebab esoknya match Arsenal vs M.U. biasalah bila gengster berjumpa mmg camtu, match esok, gaduh hari ini.

tunggu je bahagian II entri ni ye.

ok bai!






4 comments:

nqr (qistina) said...

hahahhahahaa..akiss tiger...

-qist tiger

p/s: kita adik badik ke wei?hahahaha

akiss ferrero. said...

hi qist tiger. hahahah

*kire adik beradik gengster la ni ;B

zool said...

peminat Jozan le tu

akiss ferrero. said...

hahah tepat skali!