Friday, May 6, 2011

Rosie Tiger adalah FHM Perempuan Paling Seksi di Dunia.

hahaha. bodoh p gelak dulu.

ok lah, bukan Rosie Tiger, it's Rosie Huntington-Whitely, model Victoria's Secret-yang ganti Megan Fox in Transformers 3-dan takde pengalaman berlakon LANGSUNG.

inilah gambar paling sopan aku jumpa. firasat aku merasakan bahawa lakonan dia sure lagi teruk Megan Fox. at least Megan Fox HOT GILAK even tgh berlari ketakutan kena kejar dgn robot jahat. ini dia ni, mcm biasa-biasa je? ;p dah tgk trailer Transformers 3 yg terbaru?

yeah, dia no.1 dalam list FHM 100 Sexiest Women in all the world. maybe lah sbb publitisi lebih kerana Transformers 3 kaan, ok di ikuti dengan :

2. Katy Perry (piiiiwit!)
3. Rihanna
4. Megan Fox
5. Olivia Wilde
6. Brooklyn Decker
7. Marisa Miller
8. Kelly Brook
9. Nicole Scherzinger
10. Irina Shayk
11. Jessica Alba
12. Cheryl Cole
13. Kristen Stewart
14. Adriana Lima
15. Kim Kardashian
16. Mila Kunis
17. Ashley Greene
18. Emily Atack
19. Natalie Portman
20. Vanessa Hudgens

Rihanna tangga ke-3, kalahkan Megan Fox di tangga ke-4? kamon!

Marisa Miller lagi sepsi dari Kim K? Jessica Alba? duhh? Kristen Stewart & Ashley Greene aweks Twilight pun listed! andddd, kenapa kakak aku Mila Kunis no.16? deym?


cuba lagi tahun depan.

tpi nk nak buat kesimpulan, dalam Top 20 di atas, 70% adalah perempuan berambut brunette dan hitam. yeaaah, i mmg tasuka omputeh with blonde hair. ;p

ah kau balqis, emosi. ok tak sabar tgk Transformers 3 dan Friends for Benefits!

ok bai!

8 comments:

nqr (qistina) said...

setan.. aku tergelak2 baca rosi tiger

Heidi Shafiq said...

klu lelaki bleh kawen 100.. FHM 100 sexiest women sume ni jd bini aku tau.. hahaha..

akiss ferrero. said...

qist, hahah mcm cetaaaan ;p

HS, letih ko? hahahah

Kap said...

11, 15 aku chop sejak dari perut mak aku. yeah.

Puteri Iqa Izyan said...

tiger..
huhu..
mentang2 lah sexy~ ^_^

akiss ferrero. said...

kap,kim kardashians pomboleyyyy hahaha


puteri iqa,ni mesti tak tgk maharaja lawak niii ;p

akiss ferrero. said...

kap,kim kardashians pomboleyyyy hahaha


puteri iqa,ni mesti tak tgk maharaja lawak niii ;p

akiss ferrero. said...

kap,kim kardashians pomboleyyyy hahaha


puteri iqa,ni mesti tak tgk maharaja lawak niii ;p