Thursday, May 5, 2011

8TV Showdown 2011!

Tahukah anda, dalam 5 hari bekerja, saya menonton tv hanya 1 Jam sahaja. ya, percayalah. yakni pada hari Selasa 10.30 - 11.30mlm untuk menonton Desperate Housewives 7 di 8tv. ye, dah download pun nak tgk kat tv lagi.

yang 5 hari bekerja je lah, yang dua hari tak bekerja tu...abaikan. tapi nampaknya, masa di depan tv akan di tambah 1.5 jam lagi kerana ini :


8TV SHOWDOWN 2011!

hmc phlow kembali! hi faruq skandal eleana kamal! -___-

but tonight I'm loving yewwww...! te neneww tetttenee newww! smlm mereka gedik dgn lagu enrique - tonight! suka! ok elecoldxhot adalah pilihan sy musim ini kot.

ini tak suka, tapi smlm dorang dance lagu Marry You - Bruno Mars. comel je, sampai pagi ni aku baru terhegeh-hegeh nk dgr lagu itu. haha. nanti aku citer pendapat aku pasal bruno mars yg penuh janji-janji manis tu. ;p

ok itu sahaja. showdown tahun ni buat kat i-city. ingat nak ajak Aket pergi, tp smlm tgk kat tv, camera asik fokus kat audience je, kang x pasal2 aku kuar tibi tgh terjerit2 kang acane? haaa?

ok bai!

ps : aku takde tv mmg takdehal. tp takde internet? mati kutu babi.







2 comments:

naya said...

yeah scandal saye yg ade kebenaran bertulis dari suami :D

akiss ferrero. said...

haha cayalah wanluv! *tibe