Monday, May 2, 2011

TGI Friday's Alamanda : TGI Friday’s pertama mendapat sijil halal.

selamat hari isnin yang cuti sebab arsenal kalahkan m.u malam tadi. selamat hari jadi kpd David Beckham, Ziana Zain, Lily Allen dan, bekas skandal ku, See Chin Ling. hahaha boleh?

ok! sbnrnye banyak cite nak update. tp, i ternampak Tan Sri Azman check in kat TGIF Alamanda, baru bukak minggu lepas. niat hati nak g try, tapi sebab ada keraguan halal tak halal. so, buat tatahu dulu. tapi tadi bila Tan Sri Azman (title nak Tan Sri!) check in, dia bgtaw bahawa this is "the only Halal Version in Malaysia"

jadi aku macam, seriusli?

so aku yang byk masa di hari cuti ni, cari artikel. maka terjumpa artikel yang menerangkan bahawa, Ya, TGIF Alamanda adalah TGIF pertama di Malaysia pertama mendapat sijil halal kerana mereka 'ejas' sedikit ramuan dlm menu mereka. BACA SINI.


ok pasni boleh ber-girls nite out menyanyi friday-friday, fun fun fun macam rebecca black di tgif?

ok bai!

*kamon lah bukak Subway satu!





8 comments:

mimieux said...

dekat alamanda je?? y len lom eh..=((

akiss ferrero. said...

haah, setakat ni itu yg di beritahu .. yg lain tu, mcm was2 je kehalalan2nye

Adam Idris said...

wahhh terpaksa serbu teruss neh...
heh heh

Anonymous said...

halal ke? kat jakim xde pon halal..ke sndri yg halalkn hehe..

Anonymous said...

halal ker? sebab dekat papan tanda tgif tak ader pun cop halal~

akiss. said...

sy dah pergi 2-3 kali gak, sini lain dgn branch lain. mmg takde hidang beer semua tu, wallahualam

Anonymous said...

Sebenarnya restoran ni dalam golongan syubhah...
Walaupun makanan dia halal tapi restoran ni menjual arak.kalau kita pegi makan situ secara tak langsung kita support orang ni menjual arak...
walaupun ada tanda halal kat situ

Adliza Azilda said...

yeeaayyyy, subway pun da bukak =)