Thursday, April 28, 2011

I Love You.


duta Blackberry? ;p

lately kan, aku rasa kan, dah macam 'back to school'. kerana apa? kerana skrg ni g kije niat nak jumpa kawan. walau kije banyak, stress, pedulikkan! sebab saya ada mereka yang hebak! i laik. sayang lebih taw kat dorang ni. kalau takde, aku mungkin dah pencen hujung tahun ini. -____-


retis je g pasar tani bergaya macam ni?

budak-banyak-tanya ni. aku tahu kau PENAT sampai post kat wall fb aku. aku faham. aku cuma boleh cakap, TERIMA KASIH. takda kau, mungkin aku dah #terjunkbmall. Nauzubillah!


#nowreading

pepel freak.

dan, ekceli dah 2 minggu lepas beli balik lampu ni. baru malam tadi pasang kat dinding bilik. nais!

aku tatahu lah kenapa tahun 2011 ni bukan main banyak dugaan dan kesedihan yang buat aku jatuh dan tersungkur. macam jatuh berlari tu? dah jatuh, sapu-sapu pasir kat tangan. pastu datang lagi orang bentes kaki aku. jatuh lagi. bangun balik. haha.

tapi Alhamdulillah. sabar je. tabah. pandai-pandai lah aku cari solusi. call Mak, sms Mak sepanjang hari. dan. doa lah kepada Tuhan. kau nak mengadu kat siapa lagi?


true.

exactly!

aku rasa aku makin taff sekarang, perut dah six packs, *sambil angkat2 tangan tunjuk lengan*. eh ape aku merepek ni?

ok bai.

ps to Cik ASD, Cik Fana, Cik Aket, Cik eh silap, Puan Jue : "jagalah diri, jagalah diri selalu...jangan dipermainkan janji-janji dahuluuuuUUUUUuu" *suara Ella, kibas-kibas rambut*

4 comments:

tyka chou said...

oke, sgt setuju, i hate my work place but i love the people! :))

sweet stalker said...

sabar ye akak. biaselah hidup ni penuh dugaan dan masalah. tanpa semua tu, kita tak kan jadi sedewasa dan sematang mcm skrg..

btw, cantiklah lampu akak tu! romantik gila.. heee :)

akiss ferrero. said...

tyka chou, yup. yup!

sweet stalker, btul. klu tak kite ni manja sgt kan? haha.

romantik ke ? igt utk cantik je? ;p ;p

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hidup virgo!
eh tetibe..haha