Monday, June 13, 2011

"macam tak pernah ratah sambal belacan depan tv!"

malam tadi bersuka ria pergi konsert final AF9. padahal tak pernah tgk langsung konsert mingguan. yang AF8 dulu tgk sbb ada Shahir meooooowwww. (eh kenapa perlu mengiau cik?)

aku tahu nama peserta pun sbb baca tweets dan dari peminat Hazama yakni Kak Jue ;p. tetttt! ok lah, sbnrnye dtg dgn harapan nak tgk Search perfom. ;)

jadi kesimpulannya malam tadi, siapa baca tweet aku mesti annoying sbb langsung tak cerita pasal persembahan finalis. cuma aku asik komplen sound system macam pasar malam je. haha.

makanya, kitorang lepak hujung padang dataran putrajaya tu, sebelah waiting room Sarimah & Kak Ogy. tulis kat situ nama mereka berdua je, tapiiiiiiiiiiiii, segala mak enon #retis ada uolls. yg aku kenal dan ingat, Lisa Surihani dgn ibu dia, kumpulan Search (piiiiwit abang yg pakai skirt leather!) Bunkface, Zahiril Adzim, dan dan beberapa #retis gua tak kenal.

tapi dalam reramai #retis, aku teruja yang ini sahaja.

daaaaaaaan....


tadaaaa!
sherasi bershama. pasni nak cuci gambar, pastu frame kan, letak tepi katil.

lepastu aku kacau "Sam, nak BBM pin?" die baru kata "k, jap ehhh". terus aku laju2 cakap.."eh taakkk taaak sy tak pakai BB". tetttt!

tapi siyes, Shaheizy Sam adalah #retis paling tak sombong, down to earth, pen-senyum, manis, daaaaaaaan, paling tak suka pakai stokin. dah lama gua perati. *muka garang*

ok bai!

*kalau gua tahu gua akan berjumpa Sam, sure gua dress-up kaw-kawww comel2 pakai shawl lilit2 bulu mate pelesu sumer! ini? gua jumpa pakai tshirt je derr. dengan jerawat kat dagu lagi derr....

*tajuk entri adalah 'quote' Adnan Sempit yg aku suka sebut ulang2 kali. siyes. haha.

*ok sbnrnye excited sampai skrg. asik2 tgk gambar dlm hp. hiks hiks hiks. *gelik getik*

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. sayang giler tak pakai BB, klu x dah dapat BBM ngn sam malam2..

Car Loan Calculator said...

nice post

akiss ferrero. said...

hai asada. sanggup tukar henfon taw klu mcm ni ;p