Tuesday, June 14, 2011

Oh My Shaheizy Sam!

i am sorry. i just can't help ma self. semalam angau. demam angau. spam timeline. kat tumblr yg aku jarang post gambar, aku spam gambar Sam juge. peace El Norel Elena? -__-

ini gambaran tumblrku
amboi awak! *rujuk gambar atas skali kiri skali*
yg sy tandakan 'love' tu paling tersuka. ok lah aku post gambar yg lebih jelas.
*cair-mair hati lebur*

ok stop merenungi gambar di atas balqis. ini ada sket lagi gambar malam tu. kitorang bukan jumpa sekali. tapi lama dan berkali-kali. ramai kawan kata aku bodoh, tak amek je BBM pin tu. yes. sy bodoh. saya nebes. saya kejung ='(

masa mula-mula kami ketemu.
kenapa awak begitu bersinar-sinar?
eye contact! eye contact! *masa ni tangan aku parkinson, cakap pun gagap. Sam dekat sangat ngan aku ;p*

pastu semalam kak Jue ada tanya, "ko tak luahkan perasaan ke kat dia?"

jwpnnya ada! masa nak balik kan, aku cakap "Bye Sam, I Love You..."

dan, dan, dannnn... dia jawap..

"i love you tooooo."

aku pegang bahu Aket sbb hampir pengsan dua saat (boleh??). sampai skrg aku terngiang-ngiang suara dia mengucapkan "i love you too..". sebelum tidor pun tgk gambar dalam henfon. =8)

eh sori la kalau ter-annoying. dah dua entri Shaheizy Sam sahaja. ok lah pasni aku update majlis kawen adik sepupu yeee, dan banyak lagi entri makanan! ;)

tpi siyes, I Love You lah Sam. tak kira lah korang nak bandingkan dengan Seth Tan ke, Aaron Aziz ke, Aaron Carter ke. i don't care. hikshikshiks! *gelak getik*

ok bai!

3 comments:

ken said...

all macho macho hehe :P

Kap said...

kes teruk ni.
hanya Tuhan boleh selamatkan kau ;)
hahahah.

akiss ferrero. said...

*senyum kerang*