Monday, June 20, 2011

Majulah Sukan Untuk Negara!

hujung minggu 17-19 Jun adalah minggu Karnival Sukan KPPM, 2011. maka kami sekampung telah berkampung di UiTM, Shah Alam untuk menjayakan acara ini.

rasa batak kejap masuk UNIVERSITI, maklumlah, kami ni tak pernah masuk U. budak-budak poli je pun kan. tettt!

ok proceed gambar!

biarku, dengan jeans biru kuuuu...
oh ni bukan di uitm shah alam di hatiku. tetapi di RnR Nilai di hatiku. sebab sblm kami ke uitm, kami ke Nilai 3 atas Urusan Seri Paduka Baginda. hahaha. #tetibe. ok ini kali ketiga aku makan masak lemak cili api di sini. ;p
ini gambar sebelum ni. gambar selepas takut nak upload sebab kami dah buat huru-hara di Kolej Melati, Blok 4A, no bilik 35 ;p
ingat nak huru-hara kan sampai lebam. tetibe terbaca notis ini. aku rasa, kalau dah rosak sesuatu tu, baik kau bawak balik je sesuatu itu. sebab caj tersembunyi dia adalah sama harga nya.

cuma aku tatahu bezakan bahagian katil yg mana penghadang kepala atau kaki. ;8p
pastu dah puas huru-hara kan asrama, dah tentu laparudin kan? maka. ke makan lah kita ke tempat berhampiran, di bintang sidewalk cafe. yg bertudung belah kanan tu Kak Tiney, bekas student uitm shah alam, seb baik ada dia, harap kan aku tunjuk jalan? ;8)

lepas mengenyangkan si laparudin-laparudin. kami ke anggun klasik, tp takde stok, kami ke uptown shah alam ;)
oh ini jumaat malam tu. suis dlm tak bilik xleh guna. maka kami guna suis luar bilik. lihat, betapa tegar nya si blogger Jue? ;p
ini selepas suis bilik dah ok. cantum katil, online secara berjemaah. saje blurkan sebab sepsi kalah model bikini. online sampai jam 2 pagi sebab dah terbau gangguan mistik di situ.

tido kul dua pagi, bangun 5.30pagi. semangat kesukanan yang jitu! expose mistik? ada! malas nk cite. cuak ke bebeh.
ini wajah awal pagi kontinjen putrajaya!
dato' sheikh muszaphar pun ada. eh tak ini TKP kami, Mr. Dahuri.
ini kontinjen Putrajaya. pemenang perbarisan no.1, walaupun takde maskot cecomel.
macam orang-orang I Love Penang tu...
macam orang Melaka tu
siap memekak dgn Vuvuzela.
Star Player ni jangan main-main. ;8p
cik fanadya nak gambar ni bak seploh hengget! #tetibe padahal aku pakai D7K orang ;p
kakak kawasan.

rupa-rupanya ramai yang kedengki ngan Team Putrajaya ye? takpelah tahun ni kami kasik korang menang. kami ni taklah Se-Man United sangat. asik nak menang je kan? tetttt!

ok bai!

*overall asrama tu ok, cuma aku perasan bilik mandi di kecik, kira muat-muat je. ke sebab aku dah gemok? tp ok gak kecik2. kang besar2 lain plak tumpang mandi. eh.

*tapi siyes, rindu budak-budak asrama aku dlu. gila jahat dulu2. ish ish ishhhh.

3 comments:

nadia- said...

100 markah utk gamba shoot itew sbb aku nampak kurus..tahniah akiss...!

akiss ferrero. said...

sesila lelompat bebintang lelaju bahahahah

Kap said...

sepatutnya kau wakil Melaka.
hahah.