Tuesday, July 19, 2011

Hai Umai D'Lake Cafe!

makan kat sini kena pakai kain batik, so dorang sediakan untuk korang yang tak pakai tu.
ok korang kena tipu selama 2 saat. itu menu.
ini Nasi Goreng Seafood. Farrah aku tahu kau suka ini ;p
Nasi Goreng Paprik dan Mihun Kungfu Panda 3D
cupcake cecomel pun ada!
wajah kesayangan hamba.
wajah kesayangan hamba.
cantik payung, macam Rihanna.
Section Closed, eh tak. gila ka mu berani berjemur di kala matahari pacak? petang2 or malam2 takpe gak feeling2 tepi tasik ;) eh kerusi macam foodcourt The Mines? ;p ok
kalau nak solat, singgah la ke Masjid Al-Mizan, jalan kaki pomboley, dokek yo.
bergambar dengan Hana Tejemut Tudungnya (kiri sekali)

kesimpulannya, makan sedap & view santek . pasni nak try western dan tomyam mereka. harga? siyes amat berpatutan. abang cashier (atau aku rasa itu manager nya) adalah peramah uolls.

dan yg paling terbest, ia berdekatan sangat dengan ofis i. tak sampai 3 minit kalau naik kete, kalau naik kaki, kira sendiri berapa minit ikut tahap kecergasan masing-masing.


ok bai!

*wajah kesayangan hamba : Polka Dots.

5 comments:

Hannani Kamal said...

you tak bagitau wajah kesayangan you polka dot pon i dah syak dah.

AnaLyana said...

hahah, akiss ko cakap wajah kesayangan hamba tu pon aku dah tau ape bendenya hahahha.. sinonim dah ko ngan polkadots tu..=p

Nono said...

oh dia dah tuka management ye? last time it was ceritera.

ok nak pegi lah try lagi skali tgk mcm mana, jom kisss. hehe

Anonymous said...

niceee....(ket)

akiss ferrero. said...

Nani, hebak mung hebak! :B

Ana, kih kih kih igt tatahu tadi ;p

Nono, ha'ah. dulu ceritera. JOM! reramai ajak NAni ;)


HI Ket. ;0