Tuesday, July 5, 2011

honey stars cicah cucu


makanan kegemaran baru kite.

sebenarnya nestle cereal kegemaran adalah koko crunch, sbb cekelat an? tapi sejak sebulan dua ni sudah berubah kepada honey stars!

tapi aku tak makan utk bekpes tahu. tapi sebelum tidur. sebab konon nak mudah tidur lepas minum cucu. jadi kitewww mlm tadi lepas kitewww minum cucu je tewus kite tertidowww awwwww.

pahal kau balqis?

hari tu lagi best, malam-malam aku buat coleslaw makan dengan sosej goreng dan scrambled egg untuk dinner. terbalik sudah.


Eat your breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a beggar.

kot?

ok bai!

5 comments:

Aida Azryn said...

lama xmakan honey star. =.=

@bbY said...

hehe, betul2, dinner xleh mkn byk2 kalu nak jaga badan :).. breakfast wajib amik, nk mkn byk pun xpe..

Hannani Kamal said...

lepas ni boleh la memalam kite singgah umah awk jap.

akiss ferrero. said...

aida, cer try mkn balik. ;p

bby, kan kan kan? cewah!

hannati, boleh jakkkkk. dtg bawak bekal sendiri taw!

en_me said...

macam best jerr.. ehehe