Sunday, July 3, 2011

Gambar kesukaan saya bila Tomok dan Ayu Berkahwin.

petang Ahad berguling-guling atas katil setelah mengecat, maka ada kelapangan kita online facebook sambil mengusha apa khabar warga fb. eh?

ok lah straight to the point. Tomok dah tawen! ada sesiapa nak nanges bawah shower skrg? Nani? no? ke aku sebenarnya ni? ok ok dah. just nak share yang aku kagum dan suka puwwwn.


the dress by Hatta Dolmat.

segak bergaya ya.

fulamaaaakkk...

pun nak fulamaaak gak ah! ok cantik. cuma kalau aku, bunga kat pelaminan tu nak kaler soft siket, sebab pengantin nampak tenggelam. "eh balqis, asal ko sibuk? wedding ko ke?"

hehehehe. sorry Tomok, tak dtg ko kawen, maklumlah, minggu ni kemain byk jemputan, dgn Kak Nina ngan Abg Noh lagi, Iqbal dengan Fad lagi...dengan opismate punye lagi.. eh eh ewaaaah.

btw antara wedding ter-sweet gak ah. video pun best. invitation kad pun best. semua pun best. utk tgk gambar dan video, sila ke fb CST Production.

ok bai!






1 comment:

izfanora said...

fulamak jugak.. :P

betul r. bunga kat pelamin kn soft sikit.