Monday, August 22, 2011

Fesyen Raya Akiss.

hari tu Qistina ada mention, "aku tengok baju-baju ni terus teringat kau". wajib KELIK SINI. bila baca aku dah macam dapat agak dah, ni mesti polka dots. ya, mmg baru lepas usha Button My Buttons punya koleksi kurung raya.

pagi ni, budak unit aku Azyzy, "wey Kis macam baju mu ah" sambil tunjuk paper Kosmo hari ini. koleksi raya Old Blossom Box pula.

Kosmo 22.08.2011.

dah masuk minggu ketiga, makin ramai pulak tanya soalan lazim hari raya, "baju raya dah beli?" aku jawap "belum, tapi minggu lepas baru hantar tailor".

paham tak ayat aku tadi? hahaha abaikan.

tapi yang pasti tahun ni aku beli lagi kain ela polka dots, lebih kurang cenggini lah bentuknya :



sampai Aket cakap "kau tak pening ke baju kau semua macam ni?". sampai mak aku dah malas nak layan aku bila balik Shah Alam excited tunjuk beli kain/baju baru sebab mak aku akan cakap "bukan angah dah ade ke baju camni?"

-____-

so tahun ni, ada baju, tapi lepas raya baru siap. yang nak di pakai pada hari raya ketama belum lahir lagi, tgk lah minggu ni baru ke shopping.

uolls pula bagaimana, berapa helai tahun ini? *on mode kaknam doblas* ;8D

ok bai!

7 comments:

Aishah Rahman said...

Tak de baju raya.. Baju raya last year tak pakai lagi.. Raya tahun ni pun kat London so consider tak raya lah.. Selamat berpuasa.. :D

syakey said...

polka dotttt sokmo.....

nqr said...

eh..qistina tuh aku ke? hahahhaha.. ko tgk koleksi rizalman (puteh) u ols!

Syakir Rahman said...

gmbr atas tuh ade style r.... thumbs up..

akiss ferrero. said...

Selamat Berpuasa juga Aishah, takpe, recycle baju pun xde hal ;)

syakey, kih kih kih

nqr, yo, ekau lah tu. tu lah. aku lupa letak link rizalman

syakir, itu gambar old blossom tu ;)

mamamarissa said...

tak pening tak pening...comel apa kan? :p to aket

akiss ferrero. said...

comel takpe byk2 kaannn ;)