Friday, August 19, 2011

Berbuka Puasa Bersama The Kamalians.


semalam saya adalah berbuka puasa bersama Eleana Kamal dengan Hannani Kamal di De' Lanai Lakeview Cafe.

Muhammad Rayyan Azariq. aku dah stalk dia sejak dia lahir lagi ok? ;p
die tiru gaya aku menyangkung amek gambar die -___-
adik dengan kakak, eh tak.
masa ini aku terduduk dari posisi menyangkung sebab tetibe die terjah ke arah aku, tanjat boboi taw Ayan. hahahaha
muka tikus sy. tapi sy mengiau bila mama suap makan.
#untunglah in love, Nani dengan Abil die ;8)
wa tangkap lentok sama lu!
sori tak banyak gambar makanan, next time dtg aku amek lagi yepp.
wajah kesayangan hamba.

kali ni baru dpt jumpa Ayan lama-lama. kelakar ok die. paling aku xleh lupa masa dia tertentut pastu cepat-cepat cakap "hah ape?", pastu dalam kereta dia buat lawak "dokterrrr bile nak biussssss" macam Jozan tu. mula-mula aku aku blur, ingat dia cakap ape, skali hah hamek. gelak teruk aku.

ok lah kerana kakak kat cafe ni asyik puji nama aku sedap, siap panggil Puteri Balqis lagi, aku promote sekali lagi.

Lanai Commercial Center, Unit 4F Ground,
Floor, No 2 Persiaran Seri Perdana, Presint 10,
62250 Putrajaya
Tel: 016-2585 111 / 019-6343 111

*berdekatan Puspanitapuri.

Harga Buffet :

RM21.90 nett (Dewasa)
RM10.00nett (Kanak-Kanak 3 tahun ke atas)

SUP TULANG DIA SEDAP OH! view cantik, ada taman leh main beskal sebelum berbuka, makanan sedap, sambal belacan sedap, dan sesuai lah ajak famili atau rakan-rakan berbuka together. lagi-lagi kepada orang yang nak berbuka masakan melayu. :D

sy dah promote ni, kalau buat majlis kat situ dapat diskaun harga kasih sayang tak? ;p

ok bai!

*thanks again to Eleana K dan Hannani K.

8 comments:

naya said...

LOL!
Thanx akiss ajak berbuka *hugs*
p/s: gamba akiss tade puwn?

akiss ferrero. said...

*hugs balik*

ps : baru nak letak gambar, tertinggal puyak ;p

Aishah Rahman said...

Nampak sedap and tak mahal sangat.. Rayyan ni cute..

Syakir Rahman said...

ngahahahah...


comelnye
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kostum tuh...lol

akiss ferrero. said...

Aishah Rahman, a ah, sedap dan berpatutan,


Syakir, jeles ngan bebudak eh? ;p

nqr said...

ah!tempat deting!!rindduuuwwww!

Hannani Kamal said...

*ceciom akiss* timaseh!

akiss ferrero. said...

qist, marilah pulang ;p

Nani, cenciom balik. hahahha