Monday, September 5, 2011

PETKNODE ADALAH %@#4.


hai abang whatever ur name is, kau letak otak kau kat mana? orang bagi amanah jaga kucing-kucing tu, apa kau dah buat?

kalau aku ada pistol...aku takkan tembak mati, tahu lah ape aku nak buat. Tuhan saja dapat balas jasa korang. aku tak nak tempek gambar-gambar kucing tu, sbb menggigil tgk, puas dah aku menangis malam tadi.

thanks kak peej for the update, and of course, klubkiddkl. more info and pics, rujuk PETKNODE SYAITAN.

*updated*

ok bai.

1 comment:

Raizzèn said...

dia buat apa tu ? lost skit.

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...