Sunday, October 30, 2011

Jalan Kaki Amal : World Hunger Relief 2011

aktiviti akiss sabtuday lepas, akibat kurang amal, mari kita tambah amal dgn jalan kaki amal. eh boleh ke macam tu? ;p

saya join ini.

register seminggu sebelum kejadian di pizza hut alamanda, dengan hanya rm25 anda dpt tshirt, pizza (pilihan lain kfc dan rasamas), goodies bag( ada voucher KFC, Free Freestyle di Fitness First, Revive Isotonic Drinks, dan lotion jdan sijil.

tipulah dpt pasta skali, itu beli sendiri ;q
MizzNina! Panas!

selepas itu, kerana panas teruk, gila kau bayangkan putrajaya punya panas pukul 3 ptg macam mane? mmg tak lah nak stay situ sementara tunggu pukul 6.00pm. jadi ke alamanda sebentar, solat & makan (lagi) ;p

kata nak Stop Hunger kan? hihihi

masa ni dah nak pukul 6, majlis perasmian.
lori tersebut.
t-shirt tersebut.
saya dan Aket tersebut.
see betapa ramai?
kuda pun ado.
ok ini tak aci, charity walk, bukan dgn beskal.
pose sakit lutuit dari Aket. cantit kan bangunan baru itu, kementerian pembangunan wanita kot, lg satu tak ingat ;p
manusia sedang menuju UFO, serah diri disedut alien.

jarak 5KM, dari Istana Kehakiman, u-turn kat depan PICC. ada je yg main tipu, u-turn sebelum waktu, tak saya tak ok, rasa tak puas kalau menipui ;p

yeay! pukul 7.10 baru sampai, ada singgah sekali pit stop minum air
tahniah kepada diri sendiri. seronok, lain kali nak join lagi ;)

aktiviti diteruskan dengan menonton bola di foodcourt p9. satu tv pasang Arsenal vs Chelsea, satu tv lagi pasang Terengganu vs N.Sembilan. kesimpulannya, saya sayang Van Persie kerana hatrik malam itu ;8)

lepastu masih tidak kenal erti penat dengan menonton wayang, Trespass, citer bosan, malas nak review.

ok bai!

5 comments:

cik panadol said...

wah seronoknye...rugi tak join...

AIN MUSTAZA said...

la..np x gtau..leyh register under staff only rm10..hik3..

akiss ferrero. said...

cik panadol, kann ;)

ain, mana kita nak tahuuu.. takpe, 25 jakk ;)

Nono said...

kem salam aket. ;p

akiss ferrero. said...

ok nono ;)

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...