Tuesday, November 1, 2011

nak panggil Kim Kardashian pomboley.

sejak 2007 kot aku tak tukar About Me kat profile aku tu, aku pun tak perasan dan lupa sampai lah ada org tegur "selamat pengantin baru" -______-

ok sahaja saya nak membagitahu, nak kepoh, nak berlagak ni, tahu tak Kim K add aku kat Google +. orang pertama add taw, ko hado? hehehe, ni sbb mgu lepas Kim baru join G+ dan first 1000 add dia, dia add balik ;8)


dah lah google plus tak pernah nk bukak dan ambil tahu. ;p

cuma nak kelakar nya, belum sempat aku buat entri wedding beliau, dia dah bercerai. 72 hari je bertahan. lagipun alasan tak nak buat entri wedding dia pun sbb tak suka Kris Humphries, sy lg suka ex-bf dia, Reggie.

hmmm... her first marriage yg kat Vegas pun bertahan 3-4 tahun, ini?? emosi ;p

kini aku....pasrah...dengan segalanya... *knp aku membayangkan lagu itu?

ini bukan isu heran tak heran omputeh bercerai, cuma..alahai..dia pun manusia gak. come on. cuma berharap Khloe & Lamar kekal, eceh.

happy 1.11.111!

ok bai.

*tgk punya tak suka kris humpries, gambar dia pun tak nak letak.


1 comment:

oshinz said...

eeemmmmmmppphhhhh... kawen grand nak mati tapi cerai. tak best betul. eh?

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...