Friday, November 25, 2011

Demam The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.

finally! seawal jam 9 pagi 24.11.2011 aku dah book tiket. zass! :)
senyum kerang terus bila masuk, duduk dalam panggung wayang...dan..bila logo Twilight terpancar di skrin.."Aaaah..." filem yang di nanti sudah berada di mata. macam berjumpa kekasih lama nebesnye. EH?
malam pertama.
malam kedua. ehem, baju nk 'Jacob Black" je. ye, saya tengok dua hari berturut-turut. kali kedua tgk masih rasa excited macam pertama kali ;p
the wedding, the dress, The Cullen, semua cantik :)
Flightless bird, American mouth. lagu yg sama masa dorang prom nite di sekuel pertama itu.. awww, nanes.
masa ni aku siku orang sebelah sambil berkata "oi cuuute!". siyes aku suka gigi Edward. dia kan jarang senyum, sekali dia senyum. *pengsan 2 saat
sweet escape!
nak honeymoon begini rupa boleh? main chess je. eh tak. maksud sy pergi pulau yang ada kite berdua je? ;p

oh, yang indah hanyalah sementara bila Bella mengandung. dan, ughhh. pergilah tengok sendiri. adalah limanam kali aku nangis. dan, berita baiknya, aku siap download uncut version. rugi, sebab masa Bella bersalin pun dorang potong. mungkin kerana sangat.. tragis... dan.. aku menangis lagi. sangat cengeng.

*mabuk darah.

ok lupakan part sedih. tadaaa, meh sini berkenalan dengan Renesmee Cullen! (nama mak Bella & Esme : Renesmee + Esme )

pandai mereka edit.
scene terakhir.

oh my. marilah dengan tak sabarnya menunggu Part 2 T_T

ok bai!

6 comments:

Raizzèn said...

Wanita dan Twilight. Phew ~

Hi Akiss!

ShiE J. said...

okey. kamu donlod uncut version dimana? serius tatau yg scene bersalin tu kena potong! nak tgk!!!!! :(

abby said...

tak tgk lagi, huhu..walaupun buku dah khatam brape kali.. download katne ye? nk download gak :)

akiss ferrero. said...

hai Raizzèn!

Shie & Abby, sy pakai torrent, ambil link dekat piratebay.org :)

syakey said...

mmg tgk edward senyum pengsan trus,bukan 2 saat,2jam, efek dia mendalam sgt. haha

akiss ferrero. said...

hahaha! 2 jam sepanjang filem..matilah.. ;p