Wednesday, November 23, 2011

Tutti Fruitti Presint 15 vs Ular Senduk Presint 15, Putrajaya


makan lagi, dan lagi. rasanya macam dah upacara mingguan. jahat punya perisa red velvet. plus, dekat sini ada 'shell chocolate sauce', ;D

oh pasal ular senduk besar nak mapuh tu, INI gambarnya. dah mcm anaconda. tatuittt. aku tak boleh nak sahkan benar atau tidak. logik jugak sebab aku dah kaji asal-usul Putrajaya ini tempat apa sebelum ni.

dekat blkg presint 15, dan jalan bertentangan mmg banyak hutan, pokok kelapa lagi. tetiba serem...bayangkaaaan, jln malam-malam, dia lalu..dia kembangkan kepala dia *pengsan*

ok bai.

3 comments:

Syakir Rahman said...

hahaha...tajuk wat saspens je,
btw, besar gak ular..huhu

Daddylicious said...

tutti ni mmg best dan mahal dan ular tu boleh tahan juga ...hehe

akiss ferrero. said...

ular itu memang besarrrr ;p

tutti fruitti xleh selalu sgt. pokai ;p

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...