Tuesday, November 22, 2011

Harimau Muda Membaham Garuda Penyet! Aummm!

lokasi, mamak kembar presint 9. tiba seawal jam 7.50pm untuk mendapat port baik. malangnya, sudah fullhouse, kena duduk tepi jalan.

pulak, tetibe hujan semakin lebat, maka dipindahkan ke dalam, tadaaaa!
hai apek!

ni kalau tgk wayang, nombor seat kau bermula dari abjad K, L, M, seat kelas 1 untuk sakit tengkuk. kih kih kih. takpa, takpa, demi mu Harimau Malaya!

seperti yang kita semua tahu, perlawanan menentang Indonesia semalam adalah sungguh menyesakkan dada, 90 minit + 30 minit = penalti. masa penalti tu, aku dah senak perut habis, hampir nak muntah balik nasik lemak ayam goreng aku. (see, sempat makan sementara tgu8.30pm).

dan akhirnya, Alhamdulillah, kemenangan di pihak kita! masa si Baddrol punya gol penalti tu masuk, aku macam terberhenti nafas, like.....

"WHAAAAATT! KITA MENANG KE NI!!??"

tekup mulut, air mata dah bergenang dah, tapi berjaya di tahan, pastu meloncat-loncat kegembiraan tak pedulik orang kiri-kanan ;p weeehuuu! *shuffle setempat
ya rabbi! terharunya, siap nyanyi lagu Inilah Barisan Kita, vuvuzela segala mak enon sekali!
dan, pakcik mamak pun suka!
tudum sy dah huru-hara. kekurangannya di sini jersi aku tgl kat shah alam -___-"
sambutan bersambung di tepi jalan dgn sesi bersalaman dgn strangers yg lalu lalang ;p
dan di dalam kereta ;p
ayat motivasi dari uncle Ong, mmg kasi ong ma!
i love you all, mmmuah!

hormon gembira tak surut-surut sampai jam 4 pagi tak boleh tidur, pergi ofis dah macam hangover siak ;p

hitam kuning hitam kuning hitam kuning hitam kuning hitam kuning ! ♪ ♫

ok bai!

*takziah kpd dua orang penyokong Indonesia yg meninggal di stadium semalam

*dan, kesian dgr cerita kereta Safee kena pecah, bas penyokong kena kacau, dan paling kelakar tak pasal-pasal si Asra, Baddrol, Zubir kena doping test, haih semua lepas, 100% clean kot, adoih!



1 comment:

Anonymous said...

Cakoi nizam

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...