Monday, November 14, 2011

Redza Minhat in Lightbulb (Short Fim)

tetengah syok nonton Our Idiot Brother (semata-mata Zooey Deschanel), si Jaja tegur kat fb chat, dh tgk ke belum Lightbulb. aku ingat ia sejenis filem kena tunggu kat wayang sbb hari baca tajuk dia je kat blog gossip, eceh!

ok, boleh sy pinjam awak punya masa? 7 minit 11 saat sahaja, sila tonton :


ok bai.


ps : tak tahu plak si Jaja wujud dlm short-film ni, kalau tahu mintak sain masa dia dtg umah smlm -___-", eh cite pasal Jaja baru aku igt aku tak update lg pasal rockaway fest sepenuhnya, dan...err... octwtfest. ;p

5 comments:

nqr said...

aummmmmm.. sedapnyaaaa! :p

Nizam Ijam said...

mcm menarik nie..hehe

akiss ferrero. said...

qistina, aku igt ko komen gambar makanan aku. wakkaak!

Nizam, best. meh tgk

nqr said...

ehh aku komen redza tuh la hahaha

akiss ferrero. said...

rupa2nya redza yg ko nak makan. wakkakak ;p