Tuesday, November 15, 2011

Rockaway Fest 2011

sambungan entri ini. Rockaway Fest, 8 Oktober 2011. yeah, aku di sini adalah kerana Story of The Year & The Used.


sampai di lokasi dalam pukul 3 lebih, cuaca hujan, dan Hujan dah perfom, yyeah kitorang beli tiket melalui i love discounts. dh dpt diskaun, siap dapat freebies lagi :)

di rockaway fest berlangsung dari jam 12tghari - 12.00tghmalam. kau igt aku mampu bertahan 12 jam situ? hahaha.

paling kelakar adalah peristiwa nak order a&w tak jadi sebab nak muntah. well, aku mmg macam ni, suka buat drama. ahahah. ok siyes, sbb tak makan sejak pagi, pastu cuaca panas, maka, tapau a&w, lepak, makan dan buat apa yg patut dalam surau stadium, pukul 6.00, Story of The Year nak perform baru aku keluar beraksi. ;p

Until The Day I Die, best! dan paling terharu (histeria) masa lagu Sidewalk, tgk sini. seronok oh! masa ni si Jaja dah join menggila ;p

okay lepas Story of The Year perform, kitorang berehat, makan. masa peristiwa All Time Low dan 'bra'nya, kami takde ditempat kejadian. busy makan ;B

pastu lepak kat 'chill zone'. selain Jaja, ada gak terserempak dengan kawan lama. si Azmil (Mil Mckracken, Azri (siap bg merchandie lagi, maceh!) , Aceh, Myra dan beberapa orang lagi ;)


jealous much? Mil Mcckracken dengan Bert Mccracken.

ok lah, dalam pukul 10pm, One Buck Short, oh abang tembam kegemaran! masa tu kami masuk gelanggang balik. sebab The Used are next! THE USED wehh THE USED!!


Taste of Ink & All That I've Got. what a EPIC moment! hujan + all that i've got. emosi nak mampuih, siap nak nanes. kamon, lagu masa zaman muda, hafal semua lyric, ada depan mata. mmg kat sebulan lah aku menghidapi "post-rockaway depression". ;p

ini selepas habis acara. basah tahap baju, tudung, seluar semua boleh perah. hahaha. tapi kami semua puas dah gumbira!

rindu rockawayfest? tgk balik video ini, aww.


ok bai!


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...