Thursday, December 22, 2011

facebook timeline.

sejak jumaat lepas aku dah bengong-bengong sebab ter-bertukar ke interface fb baru.

yeap, inilah permukaan profile fb terbaru yg dipanggil "timeline". apa yg aku nampak, boleh letak header macam zaman myspace, dan anda boleh browse (stalk) dengan menekan button dalam bulatan merah di atas. habis semua cerita lama anda dari tarikh anda join FB akan terbongkar. matilah.
sepatutnya aku sambut anni yang 4 bersama FB 11.11.11 lepas -__-"
:O hoh, kena letak gambar ketika lahir lah ni?

aku tak habis lagi explore ni. sukahati mu lah mark zuckerberg.

ok bai!



No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...