Friday, January 13, 2012

weDDing, bukan wEEding. geddit?

kamon, dah 2012, tolonglah rename balik album kawen kau yang bertajuk 'wEEding' kau tu. apa yang kau nak weeding sangat? rumput? bulu?

tu la, orang suh main farmville tak nak.

cer sebut balik, WED, dengan WEED, ada beza kan? renung-renungkanlah. sebenarnya aku pun takdelah terel bab grammar dan spelling bee ni, cuma kalau tak konpiden, tulis dalam bahasa melayu terus. atau, jahanam kan bahasa, contoh : come on jadi kamon. hahaha!

ok sebenarnya ternampak post kat 9gag yg buat aku gelak.



ok bai!

2 comments:

abby said...

wakaka..kelakor.. dulu selalu gak silap guna lose ngan loose tu, sengal je bila ingat balik :)

akiss ferrero. said...

;P