Tuesday, February 28, 2012

tahun baru cina di melaka.

ini entri tertangguh ni. ok last raya, kitorang balik kampung. jalan-jalan, lawat kubur atuk, singgah rumah atuk sedara, pastu lepak seremban.


dengan bangganya, kampung cheng kita dah ada mcd dan tesco. lewls, ni kalau arwah atuk dan nenek ada ni, mau aku seret ajak lepak mekdi. :') credit pic.


spek baru kedai, songlap dekat padini ioi. terasa diri kacak macam jamal abdillah. mih mih mih


ini atuk sedara. ntah apa pesen pakai topi jawa. cantikkan kaler rumah dia. haih, hilang rindu pada arwah atuk bila jumpa dia :)


mendaki fort a'famosa seperti biasa.


cuba teka onggiler ni tiru siapa?


bahahah! sorry dik, kuku kau pun tak tentu sama dengan edward cullen. bye.


merenung bumbung dengan omak.


batak.


seronok jln2 masa raya cina di melaka adalah banyak tanglung, lantern bertebangan di mana-mana, dan of kos bunga api :)

cak!

ok bai!


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...