Thursday, February 2, 2012

Tudung Aidijuma & Nutox Oxyfusion Bird's Nest Miracle Bar.


#teamforeverpakaitudungbawal. rasa nak nangis baca statement datin norjuma. nak buat cemano, bentuk muka aku ni jenis tak boleh terima segala pesen tudung selendang, awning lagi-lagi yang inner-inner tu, rasa tak sesuai. sangat. plus, aku kan jenis 'klasik', mane reti ikut 'trend' sangat. krkrkrkr

dan juga akibat budak-budak twitter asik mention aku bila dengar tudung bawal, ingat akiss. katanya. makanya tadi terborong Tudung Aidijuma, murah pulak harga dalam RM7-8 hengget. semoga lepasni boleh forever cantik macam Datin Norjuma :)



dan ini lagi satu. si fazura selalu promote Nutox dia tu. ini Nutox Oxyfusion Bird's Nest Miracle Bar. tadi usha harga dia kat internet, RM23.90 sahaja pung. maka alang-alang lepak watsons, beli lah satu. semoga forever cun macam Fazura.

sekian entri perasan cantik dari Balqis. bahahaha! eh.

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...