Tuesday, February 7, 2012

twtup sedetik lebih dari bb ke bb.

last sundae, selepas pergi kenduri dekat bukit raja, sy terus terbang ke kl. lama rasanya tak lepak kosong kat sana. lepak kosong means lepak jumpa kawan. selalu mesti ada urusan. lepak dengan yapkwanseng ang the gang lah, siapa lagi.

lepak dolls store pastu ke fifteen tengok man.u vs chelsea. memandangkan ketiga-tiga mereka in adalah the blues, maka aku mlm tu tolong support chelsea juga.

kenapa twtup sedetik lebih. sebab dalam kereta ntah berapa kali ulang lagu sedetik lebih. i donno wai.

rooftop bb ;)
tapi tak boleh lawan nasi lemak usop :')
ok.
team bb. aku pun dah kena rasuk join team bb. mula-mula siap kena hentam kaw-kaw "oi ko dah pakai BB? kata budak-budak je pakai BB?"

*zZZZzzZZZzZZz*

tadaaa! matching dengan pavlova. kih kih kih. kalau ikut nafsu, nak pakai yang up-tak-nak-kalah punya phone, tapi memandangkan aku ni sejenis makhluk careless nak mampuih. maka, simpanlah niat baik kau itu. cukuplah merasa sakit jiwa sekali hilang henpong riban-riban :)

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...