Monday, March 12, 2012

melalak kiut.

dah tengok new girl episod 15 - injured? emosional tapi, tetap aku gelak dalam sedih.


cute eh menangis macam tu?

yang dia ni? cian, bangun pagi je kena mandi. maka...bisinglah beliau kena jemur di balkoni. krkrkrkr.

ok itu je, selamat hari isnin!

2 comments:

Izzy said...

hahahaha yang gambar makhluk berbulu tengah melalak sebab kena mandi tu memang kesian. Hahaha

Izzat said...

siannye kucing tu... kesejukan

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...