Thursday, March 15, 2012

Hello Cheno dan Chedib.

peminat dari Yong Peng, kiri is Chedib, kanan is Cheno.

dah kawan lama dah dengan si Cheno ni, dari myspace kot, pastu heret ke blog, ke fb, dan akhirnya di twitter. finally dapat jumpa. happy taw sy! masa makan tu mmg aku makan main-main sebab kitorang banyak cakap. aku ingat budak-budak ni pendiam, sekali hamek. nak makan tercekik kerana banyak soalan. bahahha! :D

err, cuma...sowi tak dapat sneak-out dari ofis untuk ke hari konvo. tahniah di atas segulung ijazah to Chedib. dah kije, dah boleh tawen. eh.

alah i miss you guys oledi lah :8)

ok bai!

3 comments:

Syakir Rahman said...

hehehe....sweet je korg...apa lagi...keh3...

Anonymous said...

hikhik pemesnya cedib :P siap masuk dalam blog retisjaya yang pemes amos nim. haha. siyesla happy and enjoy dapat jumpe dan borak borak buang masa dgn kukish :D btw, thax..esok luse jumpe lagi hokayyyy ^___^

Anonymous said...

woaaa ini baru bebetol retissss! Dpt masok blog akiss!!! hehehe woaaaaaaa terharuuu bacee :') *rinduu -(cheno)