Monday, April 2, 2012

Mat Haron Mustapha vs Aaron Aziz!

malam tadi memang hari kebodohan april kerana ada game "arrow" di timeline. selalu hashtag syok paling terer aku layan 2-3 jam, ini malam tadi aku stop awal sebab gelak tahan nak asma. lol.
juju dan aku.
tak pasal-pasal duda aku TMJ, eww? malas nak ulas kenapa nak eww, hanya rakyat marhaen tl sahaja yang tahu apa kes. mih.

dan pagi ni, hampir jatuh kerusi aku tengok blog rotikaya.


LOLOLOLOL! terima kasih kerana menceriakan pagi isnin saya :) tapi nampak sangat lah muka aaron aziz di tampal sajo. ayoo, kelakar betei.

ok bai!

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...