Saturday, June 30, 2012

Pesta Buku Selangor 2012


JOM!

*updated*


ini beli di MPH, last friday punya :p


antara hasil tangkapan di pesta buku. kenal Hadi via blog (adik beradik Blog Anak Mat Nor) dan kendiannya kawan di twitter :3


ini semua hasil tangkapan. tujuan asal nak beli bukufixi yang baru Hilang dan Murtad. tapiiii, bila dah sampai booth...rambang mata! akhirnya spent over 100, dapat lah mug KOPI :3

setakat ni aku baru baca dua, Kelabu dan Licik. dua-dua best. aku ni bukan minat novel, sangat. since pengunaan bahasa dalam bukufixi ini jenis slumber santai  giteww, maka :)

looking foward utk membaca Murtad, Zombijaya, Jerat, Bisik (Bisik ni dah beli masa Hari Belia lagi) dan DVD Kopi!

ok bai!

1 comment:

@JisYusoff said...

Tak akan regret baca Zombijaya :-)

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...