Tuesday, June 26, 2012

Previously On Desperate Housewives...

akhirnya, tamat sudah 8 season Desperate Housewives :') sebenarnya sy dah tengok dalam bulan lepas, tapi hari ini baru berkesempatan/teringat mengupdate sbb semalam tv pasang season 5. 

semestinya lah bila ending tu TERmenangis. 


episod-eposod terakhir yang sangat depressing


that moment. nenek McCluskey ni mati, in real life pun dia mati sebab kanser tahu tak? how ironic.


dan tahukah anda, Mike Delfino punnnn mati? ya, mati kena tembak dengan 'Along', kerana si Renee, depan rumah sendiri. sangat. sedih. tengok. anak. dia. dan. Susan. :(


masa episod last, masa ni Susan drive, dia orang terakhir keluar pindah dari Wisteria Lane, setiap satu 'roh' penduduk sini muncul di tepi jalan. (kecuali Edie).. masa ni kan, mmg sakit tekak tahan nangis :'(


bye handsome-handsome semua. kih kih 


goodbye forever, desperate housewives!

ye, sejak 2004 tengok series ini. masa zaman belajar dulu mmg konker bilik TV sebab nak tgk ini lah. sebenarnya banyak gila 'pengajaran' dari series ini dari segi hubungan suami - isteri- kawan yang susah senang bersama dan berkorban untuk orang tersayang, aww :')

how i wish mereka sambung ke musim 9,10,11,12,13 dan seterusnya sampai mereka tua hahaha. sebab ku rasa dorang ni si Gabrielle, Susan, Lynette, dan Bree betul-betul 'wujud'. 

ok bai!

6 comments:

Didi Nadhirah said...

semalam last ke tak dapat tgk frust tv berapa

abby said...

ok, x surprise dh ending dia sbb akiss dh gtaw, hehe.. akak pun enjoy tgk citer ni since sblm jd housewife lg, hikhik..this wk final episode kt starworld.. yes, its true byk pengajaran and sometimes bila tgk lakonan diorang setiap satu tu adalh similarity, haih its means i'm not alone :)

eh, eh akiss ni tgk kt mana ye advance betul, kat tv blom abis dia dh khatam dulu..

akiss. said...

didi, mgu depan ade lg. kt starworld minggu ni kot.


hi abby!
nmpknye ade geng :)
kite download, sbb tak sabar sangat hehehe.

Didi Nadhirah said...

sy budak2 takde astro kat rumah huhuhu

ShiE J. said...

kis, hang donlod katne weyh?? cis! skang ni duk melayan kat 8tv je, sbb umah xde astrooooooooo... :(

akiss. said...

download via torrent jaaak Shie ;p

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...