Thursday, June 21, 2012

Twilight : Breaking Dawn Part 2

  kenalkan, budak-budak vampire baru yg dari negara - negara lain
 kenalkan, renesmee cullen :)
 oloh besar dah anak apak!
bella "garang" cullen



diz gonna EPIC! cullen + werewolves vs volturi! ini dia punya full official trailer :3


:')

ok bai!

7 comments:

Sharz said...

saya juga tunggu twilight!! jom tgk same2!! =)

Hannani Kamal said...

saya ada satu penanyaan....

kenapa baby vampire membesar, dari baby ke besar..
walhal ibu bapa mereka tidak menua...
KENAPARGHHHHHH!!!

bai

Hannani Kamal said...

saya ada satu penanyaan....

kenapa baby vampire membesar, dari baby ke besar..
walhal ibu bapa mereka tidak menua...
KENAPARGHHHHHH!!!

bai

akiss. said...

Sharz, yeay jom! :)

Puan Siti Nani, vampire twilight mmg akan stuck pada umur tertentu time dorg 'kena gigit', kalau kena gigit umur 17, 17 lah selamanyaaaa :3

Hannani Kamal said...

ooo bukan lah kirenye mak ayah dah vampire, baby akan automatic vampire? kirenye renesmee kene digigit dulu lahhhhhhh

okthxbye

akiss. said...

bukan..bukan..sebab masa bella dan edward 'kahwin', si Bella masih manusia, belum bertukar menjadi vampire. so, si renesmee : vampire + maknusia.

nnti die stop membesar bila cukup 7 tahun, tapi pada fizikalnya macam umur 17 tahun :3

Hannani Kamal said...

Ha'ahhhhh kelupa! Masa diorang mlm ketama tu bella belum vampire lagiiii. Okaiii faham dah konsep vampire :B

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...