Monday, July 9, 2012

minggu pekse :3

ooooh mata tak boleh bukak.
mengantuknye saye...
blerghhhh bosan nak mampus buku ini.
dah pandai panjat sinki dapur skrg!
senyap sekejap tampal post-it note kat dahi, macam hantu cina huehuhe.

ok iklan sekejap gambar Ming :B

kisahnya minggu lepas adalah minggu pekse kpsl, pertama kali ambil. 3 hari berturut untuk 3 paper. 3 jam menulis tanpa henti. bengkok jawi-jemawi saye. 

biasalah Balqis punya perangai, last minute punya orang, buku kat library dah abis baru terhegeh nak ambil tahu. seb baik lah ada kawan kat NRE teww. malam nak pekse baru nak tagging. bila dah sampai waktu nak pekse baru kau kenal erti penyesalan! kkkhhh

pusat peperiksaan di Sapura @ Mines. amboi bukan main jauh parking ye sampai ke Mines Waterfront. dah la takda lif, berbayar pula. reserve untuk staff mereka sampai Level 4. maka kami terpaksa parking di rooftop! dah lah jauh dengan dewan pekse. dugaan betei. JPA tolong hentikan semua ini. kikiki. 


tengok, ini lah tempat parking tersebut . takda tembok pun kat tepi rooftop. kira bila-bila masa boleh bunuh diri jikalau frust dengan exam, lewls. Nauzubillah.


sarapan di hari kedua, sebab hari ketama tak sempat bekpes akibat tak tahu parking zzZzz.  so hari ketama lepas habis exam terus g makan pijahat dengan Farrah dan Wani!  kat pijahat langsung tak amek gambar sebab lapar gila. dan paham-paham je lah kami berempat berjumpa memang berebut-rebut nak bercakap, tajuk sembang tak pernah habis -_----

hari terakhir. paper law. sempat camwhore even hati gundah gulana bawak buku tak lengkap zzZzz.

ini waktu tengahari selepas merdeka! weee! hampir terjun parking kerana paper law macam pu@$#.  so lepas merdeka, kami terus ke Seoul Garden untuk masak makan tengahari :)

pusingan pertama. dan seterusnya tak amek gambar pun.
budak brokoli (kanan) dan budak lapan bulan (kiri)
kami sedang memasak sambil tidur! weeee!

lihat! maggi goreng ala korea. gitewwww.

ok kesimpulan untuk pekse kali ini adalah...... kena pinjam buku 'ter-latest' awal-awal untuk Paper 1 dan 2  sebab tak yah ah nota kena rampas wakakaka! untuk Paper 3 yakni undang-undang, sila pinjam buku yang JPA yang sediakan itu kerana kalau pakai buku Akta dia macam tahi sikit. aheraher. daannnnn! tolong study soalan-soalan tahun lepas kerana soalan berulang. sekian. makanya, tahun depan insyaAllah repeat. kkhhhhh.

ok bai!

2 comments:

Izzy said...

Ahmad Ming! *gomol*

Anonymous said...

:D

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...