Sunday, September 23, 2012

selamat hari makan!

sebenarnya selamat hari malaysia 16 September 2012, Ahad. 


Open House Umai D' Lake Cafe. Hari Ahad yang paginya hujan teww, konon nak lepak skatepark pagi-pagi. cehh semangat. sekali hujan. memang lepark katil kesimpulan dia. Jadi, bangun lewat, kemas bili buat apa yang patut, saya dan Nani ke open house Umai ni. syokkkkk banyiaakkk makannnnannn.. :3

"marilah kita merenung hiba tasik" - MSZ

pastu, kami ke Gombak beraya kat umah Kak Wan yang rupa-rupanya ada kaitan bau-bau bacang dengan Nani, what a small world. tak amek gambar pun di sini. pastu keeeee Uptown Danau :3


jersi baru sempena pakwe baru, Lukas Podolski :3

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...