Wednesday, October 31, 2012

hi alien!

variasi. 

kau pernah dengar tak perkataan variasi? ke seronok duduk dalam "alam" yang bina sendiri dan bina dinding yang tinggi dan keras serupa besi sampai tak boleh terima pendapat, minat dan kegemaran orang lain?

Tuhan dah cipta kita berbeza-beza.

embrace the differences honey. 

blergh.

aku tudung bawal, kau turban.

ikut masing-masinglah. memang aku sendiri kadang-kadang tak suka pendapat orang lain. tapi jangan lah sampai menyakiti orang.

cikgu biologi aku pernah cakap.

"ye, Ziana Ziana cantik. tapi takkan semorang kena dan nak kawen dengan dia. taste orang lain-lain"

paling bangang (maaf kasaq bahasa), budak skate tak campur, jumpa pun tak nak salam dengan budak inline.

contoh lagi.

mat-tak-bola, kutuk mat-bola.

i just can't brain this.

takkan semorang kena minat apa yang kau minat?

atau, pergi duduk di bulan sana dengan alien dimana semua alien semua sama kaler hijau dan takde variasi teww :3

hihi

ok bai.

2 comments:

oshinz said...

jangan marah2lah kakak kim. nanti dah tak comel.. eh. ehehe.

akiss. said...

ahahaha manada marah. baca dengan tone rileks pls. hihihi

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...