Wednesday, October 31, 2012

a for awesome!

ya, tahu movie ini soooo two years ago ekekek. aku tahu ni pun sbb ada orang suh tengok sebab dia suka sangat emma setun :')

dan ya, sekarang aku dah mcm hari-hari mengadap. dan scene "i gotta..i gotta pocket..i pocketful of sunshine " ni dah macam menghantui aku. kakakka!



hahahah!

*nanti aku letak vid dari youtube. kat opis ni :3

INI!




serius, tiap-tiap pagi pasang lagu ni, ceria betul :3

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...